Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

We’ve done it.

It worked. After even more hours finding out how to combine the slices of de scanned model, after countless more computer crashes, we finally managed to load the entire model into Rhinoceros 4. We now know that when we scan the real 17th century glass we can definately convert it into a printable three dimensional file. What is left now is the process of making the model of the glass into a mold. This is not done by simply turning the object into it’s negative. Figuring out how this will work, is our next task. Again the result of our work is shown below. It is a render made with Rhinoceros 4 from the scanned test glass.

Be Sociable, Share!