Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Museum Boijmans Van Beuningen glasswork has been scanned

Today we scanned the 17th century glass cups from Museum Boijmans Van Beuningen . One of the pieces has more holes then there is glass, so this cup will be hard to repair with the computer. However the material looks like new! The other pieces are very nice and also special. We also took some pictures from each glass with our own camera.

The plan is now to convert the files into STL files. However it seems like we will have to do this on our own, and this is a TOUGH job. We will try our best to make this project succesful but it will be very very hard this way…. We will try to print 4-5 glasses with the plastic 3D-printer before next thursday, but the plastic still hasn’t arrived…

Be Sociable, Share!