Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

First mold for porcelain has been made

Maaike Roozenburg did a great job in making a negative plaster mold around the cup which we printed in a plaster printer. This cup has been reinforced with candle grease and this works pretty good as you see. However, the cup has very complicated bulbs which meant Maaike had to spend a whole day in order to create this mold. With this particular mold, many porcelain cups can be made.

Be Sociable, Share!

1 comment

🙂 mooi! Gaat Maaike jullie allemaal leren hoe je zulke contramallen kan maken? Dat lijkt me handig, dan maakt ieder één glas… ik ben erg benieuwd hoe dat gaat en eigenlijk had ik verwacht dat je minimaal vier delen nodig zou hebben om het glas/keramiek los te kunnen krijgen…
veel succes met de rest!