Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Reinforcing the Powder Prints

Today we reinforced the four powder prints with candle wax. Not without problems. One of the glasses collapsed under its own weight when it absorbed the wax. Luckily, we still have the polymer prints. The molds will be cast next thursday.

 

 
 
 
 
 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft